Blog, Blog- Dal Öğütme Makinesi

DAL ÖĞÜTME MAKİNELERİ

Dal Öğütme Makinesi Çalışma Sahası

15.11.2021

KÜÇÜK İHTİYAÇLARDAN, PROFESYONEL ÇÖZÜMLERE

DAL ÖĞÜTME MAKİNALARI

Çoğu bahçe, odunsu bitkilerin budanmasından kaynaklanan ince dallar ve kalın dallar gibi atıklar üretir. Bunu çevreye karşı nazik bir şekilde bertaraf etmek zahmetli olabilir. Yakmanın aksine, parçalama veya kompostlama ideal çözümdür, bu da bahçe için kullanılabilir bir organik malzeme sağlar.

AYDINMAKSAN ağaç dallarının yakılmasından kaynaklanan zararlı maddelerin havaya salınımını engellemek ve doğaya en az hasarı vermek adına çalışmaktadır. Dal parçalama ve öğütme makinalarımız ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için modern teknolojiye uygun ürünlerimiz ile her geçen gün kendimizi geliştirmekteyiz.

AYDINMAKSAN Dal Öğütme Makinaları Nasıl Çalışır

Budamadan sonra, dallar kompost ve gübreleme için kullanılmadan önce parçalanmalıdır. Parçalayıcılar, dalların ve yaprakların küçük parçalar halinde kesilmesine izin verir, böylece yabani otların büyümesini önlemek için kompost yığınına eklenebilir veya yere yayılabilir.

Dal öğütücülerimiz, dalları parçalamak için kullanılan bir makine veya ekipmandır. Parçalama sistemleri, belirli bir malzemenin boyutunu küçültmek için kullanılır.

AYDINMAKSAN Dal Öğütme Makinaları Nelerdir?

MDO-009

MOBİL DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 6 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir. Pratik hareket kabiliyeti, düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimli iş gücü ile hobi bahçelerinden çiftçilerimizin gereksinim duyduğu tüm ihtiyaçlarınız için avantajlı çözümler sunmaktadır.

 

MDO-015B

MOBİL DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 8 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir. Arazi lastikleri ile Pratik hareket kabiliyeti, güçlü marşlı motoru düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimli iş gücü 360⁰ dönebilen baca sistemi ile çiftçilerimizin gereksinim duyduğu tüm ihtiyaçları için avantajlı çözümler sunmaktadır.

MDO-015A

MOBİL DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 8 Cm / Muz, Palmiye Vb. 15cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir.  Arazi lastikleri ile Pratik hareket kabiliyeti, güçlü marşlı motoru düşük yakıt tüketimi ve yüksek verimli iş gücü ile normal dal öğütme ihtiyaçlarının yanı sıra, bünyesinde yüksek miktarlarda su barındıran (Muz, Palmiye ve çeşitli Fideler) dalların, öğütme sonrası makineden kolay atılımını kolaylaştıran tasarımımız ile yüksek performans sergileyerek çiftçilerimizin işini kolaylaştırmıştır.

 

TDO-700

TRAKTÖR ARKASI DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Ağaç öğütücü diskli dal parçalayıcı 13 cm çapında dalları talaş haline getirmek için dizayn edilmiştir. Hidrolik sürücülü besleme sistemi sayesinde parçalanmak istenen dalların kalınlıklarına göre hız ayarı yapılabilmekte aynı zamanda dalların makineye Beslenmesi sırasında sürücü topunun dönüş yönü ve anlık duruş kabiliyeti bulunmaktadır, bu sayede traktörünüzü yormadan maksimum çapta öğütme işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Aynı zamanda sürücü topun anlık durdurulabilir olması iş güvenliği açısından avantaj sağlamaktadır. Çıkış bacası, talaşı doğru istikamete yönlendirmek için 360° döndürülebilmektedir. Taşıma esnasında katlanabilmektedir. Öğütücüye güç traktör PTO şaftından iletilir, 45hp ve üstü traktör ile çalıştırılır. OPSİYONEL olarak TDO-700 NS ( NO STRESS) modelimizde üzerinde bulunan otomasyon kontrollü hidrolik sistemi ile öğütme çapını 17 cm ‘ye kadar arttırabilirken, traktörünüzün sırtlanmak zorunda kaldığı iş yükünde bir artış yaşanmamaktadır.

 

TDO-510B

TRAKTÖR ARKASI DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ,

Maksimum 8 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir. Küçük Traktörlerinizde dahi rahat çalışma kabiliyeti sergilemektedir. Çıkış bacası, talaşı doğru istikamete yönlendirmek için 360° dönebilmekte ve Taşıma esnasında katlanabilmektedir.

 

TDO-510D

TRAKTÖR ARKASI DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 8 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir. Küçük Traktörlerinizde dahi rahat çalışma kabiliyeti sergilemektedir. TDO-510 serisine ek olarak üzerinde dallarınızı sobalık odun yapmakta kullanabileceğiniz daire testeresi mevcut olan modelimizdir.

 

TDO-700M

TRAKTÖR ARKASI DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 9 Cm / Muz, Palmiye Vb. 26 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir.  Yüksek verimli iş gücü ile normal dal öğütme ihtiyaçlarının yanı sıra, bünyesinde yüksek miktarlarda su barındıran (Muz, Palmiye ve çeşitli Fideler) dalların, öğütme sonrası makineden kolay atılımını kolaylaştıran tasarımımız ile yüksek performans sergileyerek çiftçilerimizin işini kolaylaştırmıştır.

 

TDO-510A

TRAKTÖR ARKASI DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 8 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir. Küçük Traktörlerinizde dahi rahat çalışma kabiliyeti sergilemektedir. Normal dal öğütme ihtiyaçlarının yanı sıra, bünyesinde yüksek miktarlarda su barındıran (Muz, Palmiye ve çeşitli Fideler) dalların, ve aşırı yapraklı dalların öğütme sonrası makineden atılımını kolaylaştıran tasarımımız ile yüksek performans sergileyerek çiftçilerimizin işini kolaylaştırmıştır.

 

EDO-700

ENDÜSTRİYEL DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 13 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir. Budanmış dallar ve atölye artıklarının (ağaç kapakları, çıtalar vb.) öğütülmesinde profesyonel çözüm sağlamaktadır. Sürücülü besleme sistemi sayesinde parçalanmak istenen dalların kalınlıklarına göre hız ayarı yapılabilmekte aynı zamanda dalların makineye Beslenmesi sırasında sürücü topunun dönüş yönü ve anlık duruş kabiliyeti bulunmaktadır, bu sayede elektrik motorunu yormadan maksimum çapta öğütme işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Aynı zamanda sürücü topun anlık durdurulabilir olması iş güvenliği açısından avantaj sağlamaktadır. Çıkış bacası, talaşı doğru istikamete yönlendirmek için 360° döndürülebilmektedir. Taşıma esnasında katlanabilmektedir.

 

EDO-700T

ENDÜSTRİYEL DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 13 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir. Budanmış dallar ve atölye artıklarının (ağaç kapakları, çıtalar vb.) öğütülmesinde profesyonel çözüm sağlamaktadır. Sürücülü besleme sistemi sayesinde parçalanmak istenen dalların kalınlıklarına göre hız ayarı yapılabilmekte aynı zamanda dalların makineye Beslenmesi sırasında sürücü topunun dönüş yönü ve anlık duruş kabiliyeti bulunmaktadır, bu sayede elektrik motorunu yormadan maksimum çapta öğütme işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Aynı zamanda sürücü topun anlık durdurulabilir olması iş güvenliği açısından avantaj sağlamaktadır. Çıkış bacası, talaşı doğru istikamete yönlendirmek için 360° döndürülebilmektedir. Taşıma esnasında katlanabilmektedir. EDO-700 modelimize ek olarak tekerlekli ve çeki oku ile mobil olarak tasarlanmıştır.

MDO-009E

MOBİL DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 6 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir. Toplanan budanmış ağaç dalları, yaprakları, çim-çayır, çırpı gibi atıkları ufak parçalara ayırarak yonga haline gelmesine olanak sağlar. AYDINMAKSAN Mobil Dal Öğütme/Parçalama sayesinde Bitkisel atıkların öğütülmesi ile elde edilen ürünler 3-4 ay bekletilip fermantasyona uğratılarak toprak yüzeyine yayılmaya hazır hale gelir.

 

MDO-015AE

MOBİL ELEKTRİKLİ DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 8 Cm / Muz, Palmiye Vb. 15 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir. Toplanan budanmış ağaç dalları, yaprakları, çim-çayır, çırpı gibi atıkları ufak parçalara ayırarak yonga haline gelmesine olanak sağlar. AYDINMAKSAN Mobil Dal Öğütme/Parçalama sayesinde Bitkisel atıkların öğütülmesi ile elde edilen ürünler 3-4 ay bekletilip fermantasyona uğratılarak toprak yüzeyine yayılmaya hazır hale gelir.

 

MDO-015BE

MOBİL ELEKTRİKLİ DAL ÖĞÜTME MAKİNESİ;

Maksimum 8 cm boyuna ulaşan tüm dallar için özel olarak üretilmiştir. Toplanan budanmış ağaç dalları, yaprakları, çim-çayır, çırpı gibi atıkları ufak parçalara ayırarak yonga haline gelmesine olanak sağlar. AYDINMAKSAN Mobil Dal Öğütme/Parçalama sayesinde Bitkisel atıkların öğütülmesi ile elde edilen ürünler 3-4 ay bekletilip fermantasyona uğratılarak toprak yüzeyine yayılmaya hazır hale gelir.

 

 

Dal Öğütme Makinelerimiz hakkında detaylı bilgi almak için alanında profesyonel satış ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Benzer Ürünler